Dette skjer i Røros
Roros_Apartments_logo04

Norsk

English

VINTER I RØROS

femundløpet

Femundløpet
Langdistanse hundeløp med start i Kjerkgata i Røros sentrum,   Innkomst over Gjettjønna og til mål. Bor du i våre i våre leiligheter har du orkesterplass til innkomsten! Praktisk bosted også for deltkere
Se www.femundlopet.no

martnasaapning

RØROSMARTNAN
Vinterens  store begivenhet. Starter alltid den tredje tirsdag i februar.
Sikre deg leilighet i god tid, Vi leier ut kun hel uke med ankomst søndag/mandag og frem til søndag. Her er det ventelister.
 send oss en e-post

vinterfestspill

Vinterfestspill Røros i mars
Vårens vakreste eventyr med en samling kjente og ukjente musikere.
Startet i det små men har blitt til musikkopplevelser i særklasse som blir mer og mer populært.
Program med info og dato se her

isfiske

Påske i Røros
I våre leiligheter kan du nyte påsken, lese gode bøker som står i bokhyllen, lage god mat på velutstyrt kjøkken og finne roen i Røros. De store velutstyrte leiligheter i Osloveien ligger like ved opppkjørte skiløyper. Nær naturen, selv om du bor i sentrum. Kontakt oss

Leie av ski og utstyr kan gjøres i lokal sportsforretning.

SOMMER I RØROS

sykkeltur i Røros

Sykle eller gå på rulleski
Våre leiligheter i Osloveien har store låsbare sykkelboder for trygg oppbevaring. Fin rulleskirute fra oss er Femundsveien fram til Tørresdalen i Røros. Lite bakker og mindre trafikk.
Vil du sykle er en rundtur på veg uten biltrafikk anbefaler vi vakre Mølmannsdalen. Nydelig sykkelveg for både barn og voksne.

sykkeltur i terreng

Fottur i sentrum.
I Røros er vi omgitt av natur og en trenger ikke gå langt for å oppleve den. Like ved sidene av våre leiligheter ligger Langegga. Et vakkert turterreng som om vinteren er lysløype. Håelva dukker frem noen steder. Ta med fiskestang og la barna prøve fiskelykken

dalakopa

Røros Folk Festival -  juni
Dette er helg med fokus på folkemusikk. Flott arrangement med mange små og store spillemenn og kvinner samlet i musikkglede.
Og for deg som er glad i folkemusikk og dans er dette toppen av alt.
Se www.rorosfolkfestival.com program og deltakere.

femund

Båttur med Femund ll                                              
Femunden er Norges nest største innlandshav og denne spesielle båtruten tar med passasjerer til Femundsmarken, med anløp på kjente historiske steder, nært tilknyttet gruvedriften i Røros. Buss fra Røros stasjon hver dag og retur fra Synnerviken tilbake til Røros. Leilighetene i Osloveien B har bussstopp på FV 30    les mer.

nattåpent

Nattåpent
Det er SOMMER i Røros og en fredag juli er en helt spesiell dag. Alle butikker og spisesteder har nattåpent til kl 24. Musikk og sydlandsk stemning i gatene. Gode tilbud i de spesielle butikkene. Her treffes slekt og venner.Våre leiligheter er stedet denne helgen.   les mer

elden

Elden, utendørs musikkteater
Sommerens store begivenhet på Røros. Et minne å ta med seg er dette fantastiske utendørs musikkteater som spilles på sensommeren hvert år.Stykket handler om Nordens største krigstragedie og spilles ved de mest dramatiske kulisser, slagghaugene på Røros les mer

blåbær

På bærtur? I slutten av juli til september
Plukke bær i skogen er noe alle unger burde få oppleve.
Markene rundt Røros er lette å gå i for små føtter og bær finnes. Vi forteller deg hvor du kan finne plukkesteder. Når vinteren kommer er det gode minner som smaker godt - fra Røros.

hest og vogn

Tur med hest og vogn -  midt i hjertet av Røros.
Du kan reise litt tilbake i tiden, den gang hest og vogn eller slede var et vanlig fremkomstmiddel. Trivelig når det kan gjøres i en så spesiell atmosfære som Røros bergstad.
Tur kan bestilles på T 47 928 11 386

 

bilde osloveien 14b ute

I Røros Apartments bor du i Osloveien 14 B nesten i hjertet av Røros, I våre store familieleiligheter kan du ta med besteforeldre, barn og gode venner. Gjerne dele en leilighet med en annen familie. Rolig tilbaketrukket område. Lett adkomst med bil til skiløyper, badeplass, fine turstier og sykkelstier. kun 500m til Kjerkgata

Leie av sykkel og utstyr kan gjøres i lokal sportsforretning.

JUL I RØROS

kanefart

Jul i Røros er helt spesiell.
Snø og kulde. Hest og slede med dombjeller. Planlegger du en weekend juletur til Røros og vil bo rimelig, barnevennlig og sentralt. Da må du se på en av våre velutstyrte leiligheter.Loftet og Storloftet for store familier som vil bo sammen,

julegrantenning

Julegrantenning
1 helg i advent, Alltid på lørdag i første adventhelg.
Spesiellt koselig  for barn. Gammeldags julenisse som har med en liten pakke til de minste. Gang rundt juletreet, Koselig tradisjon i Røros som mange verdsetter. Velkommen.

julemarked 1

Julemarked
Røros 2 helg i advent fra torsdag til søndag. En koselig førjul med en avstressende måte og julehandle på i Norges vakreste julegate. I Røros kan du gå på skøyter rundt juletreet, se på pepperkakebyen,  kjøre tur med hest og slede eller med reinsdyr.

julestue loftet

Jul og nyttårshelg i Røros Apartments
Med bjelleklang fra hest og slede på veien og ekte juletre i leilighetene. Kanefart kan bestilles med henting foran trappen.
I den vakre Røros kirke er julegudstjeneste og julaften i Røros uforglemmelig. Nyttårsaften med storslagent samlet fyrverkeri.

Røros Apartments.
Osloveien 14 B, 7374 Røros
T. 47 924 69 609 E-post