Overnatting Røros sentrum.
Roros_Apartments_logo04

Norsk

English

Røros Apartments
Osloveien 14 b Røros.
2 store leiligheter med 3 eller 2 soverom  Leilighetene er fine til familier med barn og voksne som vil bo rimelig, sentralt og rolig. Passer godt for idrett og andre samlinger som har behov for et felles bosted med lett adkomst til hall og arena.
Det er mange muligheter med utgangspunkt i den unike gamle bergstaden Røros
           

roros apartments front 103

 

stuen nye 103

stuen loftet02

3 soverom
Senger til: 8 personer
+1 barn opp til 3 år / baby

2 soverom
Senger til: 6 personer
+1 barn opp til 3 år / baby

Velutstyrte leiligheter beregnet for selvhushold. Radio med CD, DVD, wi-fi og tv.
Baby sprinkelseng og babystol. Alle leiligheter har bad med dusj, håtørker, wc, vask og vaskemaskin. Eget kjøkken med spiseplass, oppvaskmaskin, komfyr med stekeovn, microbølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, vaffeljern, mixmaster m.m. Kjøleskap med fryseboks. Kjøkkenutstyr til det antall personer leiligheten er beregnet for. Stue med sittegruppe og spisestuemøbler. Soverom har senger med gode madrasser og overmadrasser, dyner og puter til alle sengene. Stor veranda med utemøbler.

Låsbar ski og sykkelbod til hver leilighet. Hund tillatt på forespørsel og koster ekstra, andre husdyr er ikke tillatt. I vårt nærområde finnes. Bilverksted som tar alle bilmerker. Bilutleie. Badeplass, bowlinghall, treningssenter og lysløype. Stor parkeringsplass. Gang og sykkelveg til den gamle bydel, Røros museum og slagghaugene. Fint utgangspunkt for turer til fots, med sykkel og på ski. Fiske og isfiske.
Inkludert i leieprisene er sluttvask og sengetøy med handkle.
Du må re sengene selv, rydding og oppvask er ikke inkludert.               Leiebetingelser.

Røros Apartments.
Osloveien 14 B, 7374 Røros
T. 47 924 69 609 E-post